247vrouw, 48 jaar, hetero, uit Heerlen

247vrouw-2372960156.jpg

Ik wil niet meer de fout maken te denken dat mijn diepe wensen en behoeften op seksueel gebied in een nieuwe relatie wel weg zullen gaan. Dat is nou eenmaal nog nooit gebeurt dus het gaat ook niet meer gebeuren denk ik. Het is dus mijn nieuwe tactiek om een man te vinden die juist helemaal open staat voor spannende avonturen. Ter verduidelijking: ik als sub en de man als dominant. Mijn ideaal zou zijn een 24/7.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: 247vrouw
Leeftijd: 48
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Limburg, Heerlen

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 172
Gewicht: 84
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: