Bevelen, 40 jaar, hetero, uit Eindhoven

Bevelen-3250616974.jpg

ik zoek contact met mannen die zich graag laten commanderen door een vrouw of spannende opdrachten willen uitvoeren om haar te behagen. voorbeeld: een groot voorwerp in je anus stoppen en daar een foto van maken voor mij. nog een voorbeeld: ergens in de buitenlucht aftrekken en bewijs zoals foto of video sturen je eigen urine en/of drinken enz enz interesse? mail me voor je eerste opdracht

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Bevelen
Leeftijd: 40
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 171
Gewicht: 83
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: donker
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: