EvilRose, 53 jaar, hetero, uit Oss

EvilRose-1421534997.jpg

Hallo beste mannen uit het Brabantse. Ik zoek een tof heerschap die een avontuurtje hebben op zijn tijd ook als een levensbehoefte ziet. Verliefd – verloofd – getrouwd dat riedeltje heb ik gehad en 1 keer is daarvoor genoeg vind ik. Voor de rest ben je allemaal welkom te reageren 😉 Omdat ik het gevoel heb dat veel mannen mijn profiel niet eens lezen als ze me een bericht sturen zou ik het fijn vinden als e liet merken dat je echt interesse in MIJ zelf hebt door je berichtje te beginnen met "Fun for 2".

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oma! Stuur me maar een berichtje!
Naam: EvilRose
Leeftijd: 53
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-Brabant, Oss

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 169
Gewicht: 82
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van: