Fozz, 42 jaar, hetero, uit Izegem

fozz-4372481805.jpg

Als je een discrete date zoekt dan ben je bij mij aan het goede adres want ik ben een getrouwde vrouw en voor mij moet het ook discreet. Ik zou graag een open relatie willen maar dat wil mijn man niet. Hij kiest er gewoon voor zijn lage libido ons seksleven te laten verpesten. Ik voel me niet schuldig dat ik het buiten de deur zoek en wens daarop ook niet aangesproken te worden. Dus alleen serieuze reacties van serieuze mannen die ook een avontuurtje zoeken…

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Fozz
Leeftijd: 42
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, West-Vlaanderen, Izegem

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 173
Gewicht: 69
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van: