Geeltje33, 40 jaar, hetero, uit Geel

Geeltje33-6828287517.jpg

Dag lieve man die mijn profiel leest nu. Ik ben een 38 jarige vrouw uit Antwerpen. Ik ben enige tijd geleden gescheiden en probeer mezelf in mijn herwonnen vrijheid te vinden. Ik heb me ook op gewone datingsites ingeschreven maar wil dit ook wel eens proberen. Ik zoek een normale man, eerst voor wat leuk met elkaar te chatten en als dat inderdaad beiden goed bevalt dat we dan gaan denken over: whats next?

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Geeltje33
Leeftijd: 40
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, Antwerpen, Geel

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 174
Gewicht: 67
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van: