HetRandje, 26 jaar, hetero, uit Leiden

HetRandje-8735110779.jpg

We leren elkaar kennen en het blijkt te klikken tussen ons. Dan spreken we voor het eerst af en blijkt het ook in het echt erg leuk. We trekken ons terug, bij mij want jij weet inmiddels wat voor spannende dingen ik daar kan bieden. Die ene speciale kamer in mijn huis die bijna niemand kent, daar ga je mee naar toe. Wat daar allemaal gebeurt… Dat weet je tegen die tijd al. Voor nu is het nog een misterie voor je maar je kunt erachter komen……

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar ervaren bent en niet snel klaarkomt! Stuur me maar een berichtje!
Naam: HetRandje
Leeftijd: 26
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Zuid-Holland, Leiden

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 176
Gewicht: 64
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: