Houvanjurkjes, 51 jaar, hetero, uit

houvanjurkjes-4630675471.jpg

ik ben een lange slanke vrouw en op zoek naar een man met flink wat body omdat ik dat heel fijn vind, lekker veilig en geborgen en zo. Lief zijn is een absolute noodzaak voor een gevoelige vrouw als ik maar als je lief bent dan laat ik mezelf ook helemaal gaan bij je dat kan ik al wel beloven. Ik hou van mooie kleren en ook van mooie lingerie, ik zoek ook een man die goed voor zichzelf zorgt en hygienisch is.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oma! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Houvanjurkjes
Leeftijd: 51
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Zeeland,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 179
Gewicht: 54
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
casual