Kusmarina, 28 jaar, bi-sexueel, uit Arnhem

kusmarina-1602689929.jpg

heey lkkre meiden en jongens Ik ben Marina, ben 24 jaar oud en woon in Arnhem. Oorspronkelijk kom ik uit Groesbeek, een kleine plaats in de buurt maar sinds 2 jaar heb i een appartement in Arnhem. Ik ben in de leer voor kapster, heb geen huisdieren ofzo, daar hou ik ook helemaal niet van. ik zoek iemand voor losjes contact, gewoon af n toe n vluggertje ofzo als ik bij je in de smaak val.. let me know!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar ervaren bent en niet snel klaarkomt! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Kusmarina
Leeftijd: 28
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland, Arnhem

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 166
Gewicht: 54
Ik ben: slank
Postuur: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
anaal
casual
doggystyle
oraal
rollenspel
vluggertje