LolaLatina, 44 jaar, hetero, uit Tollebeek

LolaLatina-1917161696.jpg

Dit is een berichtje voor alle mannen tussen de 45 en de 57 jaar. ik zoek een gezellige knakker voor een serieuze date. Ik val op mannen die niet heel dik zijn(ook niet super dun ofzo) maar gewoon beetje normaal postuur. Donker of grijs haar vind ik mooi maar het is vooral belangrijk dat je een beetje avontuurlijk bent. Ik hou zelf erg van reizen en ik sport ook veel. Ik zoek dan ook iemand die zelf niet hel saai is, maar dat lijkt me logisch. Als jij denkt een type voor mij te zijn laat dan maar een berichtje achter en.. wie weet! xxx

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: LolaLatina
Leeftijd: 44
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Flevoland, Tollebeek

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 174
Gewicht: 61
Ik ben: slank
Postuur: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van: