Lydia, 26 jaar, bi-sexueel, uit Monnickendam

Hoi, Mijn naam is Lydia, ik ben niet van plan om meteen een afspraak met iemand te maken en ik wil al helemaal niet direct sex. Ik ben een nette en eerlijke meid en hoop ook zo’n partner te vinden hier. Een meid of jongen maakt niet uit, ik ben namelijk bi-sexueel. als dit je niet bevalt, reageer dan aub gewoon niet, en ook niet als je als man alleen maar opgegeild wilt worden door 2 meisjes.. sorry daar ben ik niet naar opzoek.. ik hoop gewoon een leuke partner te vinden en we zien wel hoe het loopt toch? Zin in een gezellig etentje?? Groetjes en misschien tot een keertje! Lydia

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar ervaren bent en niet snel klaarkomt! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Lydia
Leeftijd: 26
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-holland, Monnickendam

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben:
Postuur:
Kleur haar:
Kleur ogen:
Cupmaat: 0

Ik hou van: