MisbruikMij, 49 jaar, bi-sexueel, uit

MisbruikMij-2416493850.jpg

Ik bied me al meer dan tien jaar aan voor stellen maar ook singles om mij een weekend of langer te laten gebruiken. Als slaaf in de huishouding is meestal het begin maar hopelijk ontspint zich dan al snel een seksueel rollenspel waar de vonken vanaf vliegen. Ik kan mezelf helemaal geven ook aan mensen die ik nog maar net ken. Er is een grens maar die zult ge niet zo snel bereiken. Nieuwsgierig?

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: MisbruikMij
Leeftijd: 49
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, Antwerpen,

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 165
Gewicht: 55
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van: