Natrura, 45 jaar, bi-sexueel, uit Zutphen

natrura-1493771239.jpg

eey Mijn naam is Shannon en ik ben een echte nudiste. Ik ben net terug van vakantie en daar lig ik het liefst de hele dag lekker naakt op het strand ik ben dan ook niet van de vele lingerie maar wil gewoon iemand waarmee ik zo door huis kan lopen om elkaar op te geilen dus niet gewoon normaal daten als je snapt watik bedoel;-) Als je dit lekker vind kun je me zeker iets laten weten en dan reageer ik meteen, beloofd Kus Kus

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Natrura
Leeftijd: 45
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland, Zutphen

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 166
Gewicht: 58
Ik ben: slank
Postuur: slank
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker
Cupmaat: 0

Ik hou van:
buiten sex