Sabine1989, 23 jaar, hetero, uit Bant

sabine1989-1073360754.jpg

hallo ik ben Sabien en ik kom uit Bant, dat ligt in Flevoland. Ik woon nog thuis en mijn ouders weten niet dat ik dit doe en dat maakt het juist zo leuk ik zit momenteel niet op school dus ik heb veel tijd over waarin ik me graag laat gaan. ik vind het heel geil om te pijpen, dat kan ik wel een uur achter elkaar doen. als je me ziet zitten laat dan even ietss weten en dan spreken we zeker iets af X Sabine

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar ervaren bent en niet snel klaarkomt! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Sabine1989
Leeftijd: 23
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Flevoland, Bant

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 165
Gewicht: 54
Ik ben: slank
Postuur: slank
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker
Cupmaat: 0

Ik hou van:
anaal
doggystyle
oraal