Speelmetmij, 65 jaar, hetero, uit Haarlem

Speelmetmij-7150271588.jpg

Wil jij als oudere man ook nog wel eens wat echt kinky meemaken? Heb jij nou ook echt het gevoel heel veel gemist te hebben? Ik ben een ‘normale’ zestiger die dat gevoel ook heeft en dit ook graag nog eens mee zou maken. Het lezen van verschillende boeken de afgelopen jaren heeft een verlangen in me los gemaakt om meer te doen met BDSM. Met mij in een onderdanige rol. Heb jij als man dus die interesse ook, laat dan wat van jou horen aub.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oma! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Speelmetmij
Leeftijd: 65
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-Holland, Haarlem

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 172
Gewicht: 74
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: