Tantehup, 45 jaar, hetero, uit Kessel

tantehup-10021322_0.jpg

hallo ik ben mieke. ben geboren in kesseleik( een dorpje naast kessel) in limburg. ik woon nu in kessel. ik heb hier een tijd geleden een huis gekocht samen met destijd mijn vriend maar een paar maanden geleden bleek dat hij vreemd ging en sinds dien is het over tussen ons. hij is bij zijn nieuwe lover ingetrokken dusja dat is minder maar het leven gaat door he. ik hoop een eerlijke leuke knul te vinden die bij mij in de buurt woont?

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Tantehup
Leeftijd: 45
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, Limburg, Kessel

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben:
Postuur:
Kleur haar: blond
Kleur ogen:
Cupmaat: 0

Ik hou van: