VanVliet, 53 jaar, hetero, uit Arnhem

VanVliet-0834017208.jpg

Wie wil mijn eerste echte date zijn? Vroeger heb ik nooit echt afspraakjes gehad. Leerde mijn man kennen op de middelbare school en zijn begin 20 getrouwd. Sinds 2012 ben ik gescheiden van hem want hij wilde niet meer door. Hij maakte de beslissing die ik niet durfde te nemen! Nu na een paar jaar ben ik weer toe aan een nieuwe man in mijn leven. Weliswaar waarschijnlijk niet voor een relatie maar dan toch zeker wel voor de gezelligheid en erotiek. Wie me wil leren kennen laat ik graag meer van mezelf zien. Zolang je maar serieus bent!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oma! Stuur me maar een berichtje!
Naam: VanVliet
Leeftijd: 53
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland, Arnhem

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 168
Gewicht: 98
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van: