Vlin, 48 jaar, hetero, uit Dorst

Vlin-Friends-Wife-Two-n-13.jpg

Beste ! Ik ben een goedgemutste brabantse moeder van de prachtige zoons die helaas alweer beiden het nest verlaten hebben. Mijn man is overleden toen de kinderen nog jong waren en sindsdien heb ik altijd alle aandacht voor de kinderen gehad en heb ik niet gekeken naar mannen. Nu ik al ruim een half jaar alleen thuis zit nadat mijn jongste zoon is gaan studeren in amsterdam vind ik dat het tijd word voor een schone lei, een nieuwe uitdaging en een spannende tijd! Ik heb al een beetje zitten gluren tussen de profielen hier en volgens mij zitten er best een paar leuke kerels bij die opzoek zijn naar een vrouw ongeveer zoals ik. Mocht jij dit nou zijn? dan lijkt het me hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Stuur me gewoon maar even een berichtje of ik jou en dan hoop ik dat er iets leuks uitkomt! Lieve groetjes

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Vlin
Leeftijd: 48
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-brabant, Dorst

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: